πωλήσεις • service • φανοβαφείο 

Mercedes-Benz - Πωλήσεις, Service, Φανοποιείο, Βαφειο, Φροντίδα αυτοκινήτου - Πωλήσεις TAXI - Για αγορά μεταχειρισμένου Mercedes η πρώτη σας επιλογή!

Η Τσουκλίδης ΑΕΒΕ από το 1974 έχει συνδέσει το όνοµά της µε τη Mercedes-Benz και την εισαγωγή ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων απο την Γερμανία. Το 2004 δηµιουργήσαµε µια κάθετη µονάδα αυτοκινήτων σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (2000 τ.µ.) στη Μεταµόρφωση στα φανάρια Βλάχου µε εύκολη πρόσβαση από Εθνική και Αττική οδό. Παρέχουµε µια ολοκληρωµένη κάλυψη που µπορεί να ξεκινήσει  από την πώληση επιβατικών ελαφρώς  μεταχειρισμένων Mercedes αλλά και επαγγελματικών τουριστικών πολυθέσιων Minivan Vito, Viano, Sprinter σε VIP εκδόσεις με πολύ υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και να συνεχιστεί  µε την υποστήριξη από το τµήµα του service. Φυσικά υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής ή σκέτης αγοράς του παλιού σας αυτοκινήτου .

 

Το τµήµα του φανοβαφείου έχει συνεργασία µε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες για να γλιτώνετε χρόνο και κόπο καθώς µπορούµε να αναλάβουµε εµείς να εισπράξουµε το ποσό ζηµιάς για λογαριασµό σας.

Στις εγκατάστασεις μας λειτουργεί ασφαλιστικό γραφείο της IONIOS BROKERS και παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα σε συνεργασιά με όλες τις Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες και τους μεγάλους αντασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού.Οργάνωση λειτουργιών σύμφωνη με τα πρότυπα ISO9001

Τα Νεα μας !

Προσφορές Service Taxi